BİZ KİMİZ?

Hayallerimizi Gerçekleştirmek İçin Yollarımızı Birleşti

Ortak amaçları, hedefleri ve hayalleri olan insanlar olarak Yaşasın Derneği'nde yollarımız kesişti. Dün, bugün ve yarın birlikte çalışmaktan ve eğlenmekten keyif alıyoruz.
Gördüğümüz sorunlardan şikayet etmektense çözüm üretmek için akıl ve zaman ortaya koyarak insanların, canlıların ve doğanın mutlu olmasını istiyoruz. Bizimle beraber çalışmak, bize dahil olmak, kendin ve çevren için sıkıntı duyduğun veya iyileştirmek istediklerin için yol arkadaşı bulmak için hikayemize katılabilirsin.

Destek Olun

BAĞIŞCI OLUN

Projelerimizi hayata geçirmek için destekte bulunabilirsiniz.

GÖNÜLLÜ OLUN

Daha iyi bir dünya için dilediğiniz kadar zaman ayırabilirsiniz.

PAYDAŞ OLUN

Kurum ve organizasyonlarınızla iş birliği sağlayabilirsiniz.

Neler Yapıyoruz?

21. yüzyılda gelişen araçlar ve teknolojiler ile süreçlerimizi çağa uyumlu hale getirdik ve getirmeye devam etmekteyiz. Dijital katılım yöntemleri, dijital gönüllük, veri toplama & anlamlandırma, sanal etkinlikler ve daha bir çok başlıkta tasarladığımız bu deneyime ortak olabilirsin.

Dünya küçük, hayallerimiz büyük! Dünyada bizim gibi düşünen, ortak hedeflerimiz ile paydaşlarımız ile yürüttüğümüz projelerimize dahil olabilir, yurtdışı projelerimizde yer alabilirsin.

Yaşasın! Çocuk gündemimiz ile kurulduğumuz günden itibaren çeşitli paydaşlarımız ile (uluslararası paydaşlar, belediyeler, üniversiteler, spor kulüpleri, kamu ve özel okullar vb.) Çocuk Hakları, İnsan Hakları, İnsan Hakları, Dijital Hakları başlıklarında hak temelli çalışmalar, inovasyon ve proje tabanlı gelişim çalışmaları (Çocuk Çözüm Kampı, Çocuk Gelişim Akademisi vb.) yürüttük.

2019 yılın içerisinde ise Uluslararası Çocuk Merkezi desteği ile “Z Kuşağı Dernekte!” ve “Stop-Motion Start Action” projelerini gerçekleştirmekteyiz.

Genç işsizliği bize dair ve bizi üzerinde çalışmaya iten bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. İyi insanların çeşitli nedenler ile (eksik/yanlış yönlendirme, kendini tanıma, bağlantı sağlama, mesleki hedef ve gelişim vb.) yaşadıkları sıkıntılara elimizden geldiğince dokunmak istiyoruz.

Bu amaçla pilot olarak belirlediğimiz 5 meslek grubu ile ( İşletme Yönetim Pozisyonları, Çeviri, Hukuk, Eğitim, İletişim) akademi çalışmaları planlıyoruz. Bu çalışmalar sonucu staj, istihdam ve mesleki gelişim sağlamayı hedefliyoruz.

Akademi çalışmalarımız için takipte kalın!

4 yıldan uzun süredir kodlama, robotik ve teknoloji eğitimlerimiz ile çocuk, genç ve kadınlara yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Kazanımlarını, müfredatı ve eğitim akışını Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi desteği ile hazırladığımız içeriklerimiz ile bildiklerimizi paylaşıyoruz.

Gönüllü Ol

İletişim bilgilerinizi bırakın.

BERABER DAHA GÜÇLÜYÜZ!

Yukarı yer alan çalışmalarımızda yer almak için bize katılın.

İŞBİRLİĞİ YAPTIĞIMIZ PAYDAŞLARIMIZ